Trader Forex Malaysia
Trader Forex Malaysia Logo

EA Caretaker V4 : Ada Profit Withdraw Dulu

445

ADA PROFIT WITHDRAW DULU
EA CARETAKER V4

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Dah lama tak update pasal performance EA ini, sejak 31 Jan 2019 start running semalam start withdraw. Hajat di hati nak compound ribu-ribu, pernah buat pun dulu (Dari 1000 ke 5700) tapi disebabkan ketamakan dan tak WD akhirnya meninggal account tu pada Ogos 2018 lepas.

Masalah semua trader adalah emosi dan ketamakan, saya cuba elakkan dengan WD dulu. Tak banyak pun WD, USD300 aja dulu, cukuplah buat belanja dapur…hehehe.

Kepada cliet EA Caretaker v4 kami pun kami jelaskan, sila WD secara berperingkat. Elakkan compound pada peringkat awal. Ambik modal dulu. Kan dah lebih 100% profit…..nak apa lagi kan?

Ok lah itu dulu review saya buat masa ini. Pada yang berminat boleh WASAP admin saya untuk konsultasi ya!

Berminat?

Nak tambah pendapatan?
Ada modal?
Sanggup LOSS?
Boleh hubungi kami……

WhatsApp : http://EACareTaker.wasap.my

Disclaimer/Penafian: Produk forex berisiko, sila rancang kewangan anda.

#FBSLOCALDEPO #fbsmalaysia #forextradingmalaysia #forexmalaysia#bisnesonline #malaysiantraders #malaysiantrader #fbsgrandevent#fbsindonesia #forextraderindonesia #forexbrunei #realinvest#slowlybutsurely #fxmalaysia #copytrade

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.