Trader Forex Malaysia
Trader Forex Malaysia Logo
Browsing Category

Pendidikan

ANALISIS EURJPY 18/1/2021

PAIR:EURJPY STARTEGY : SELL TF : H4 =================================================================== NajmuldinExchanger ; Trusted Local Exchanger, pelbagai broker forex Malaysia & Brunei.…

BAGAIMANA TRADER NAK APPLY LOAN?

Ramai antara kita bercita-cita nak jadi full time trader (FTT). Selain risiko loss besar semasa trading, risiko untuk memohon loan di reject juga selalu dibelengu oleh FTT. Nak beli cash duit tak cukop lagi. Terpaksa lah buat…

TIPS KONSISTEN DALAM TRADING

Akaun di bawah adalah salah satu akaun 'geli-geli' yang aku grow untuk personal performance.. .broker justforex..akaun type ECN.. >>TRUSTED LOCAL DEPO JUSTFOREX MALAYSIA & BRUNEI<<.modal permulaan tak sampai pun 500usd..…

SCAMMER DIPERLUKAN !!!

Assalamualaikum. Dalam industri apa sekali pun pasti akan ada scammer, begitu juga dalam forex. Scammer ni ada dua jenis. Satu jenis scammer yang memang dia tidak merancang untuk jadi scammer, tapi keadaan memaksa dia jadi scammer dan…

KACAU?

NETELLER BUAT KACAU MINTAK VERIFICATION ADAKAH ANDA JUGA MENJADI MANGSA SEHARI DUA YANG LEPAS??? Pagi Isnin saya sendiri dikejutkan dengan masalah ini. Beberapa akaun Neteller saya tidak dapat berfungsi dan terpaksa memberikan extra…