Trader Forex Malaysia
Trader Forex Malaysia Logo

FAKTA YANG PERLU TAHU BAGI SEORANG TRADER

895

Sebagai seorang yang menjalankan perniagaan trading,
perkara2 ni anda kena alert dalam bisnes trading anda.
.
Nampak mudah TAPI berapa ramai yang buat..??
.
Sepanjang pengalaman saya dalam industri ni, rata2 yang saya jumpa memang selalu buat benda ni.

  1. buy dan sell bukan di kawasan zonenya : 🤷‍♂️
    buy dan sell main sedap ja atau main2 agak2 ja nak buy/sell kt mana 😅
  2. tak ada setup tapi nak jugak entry..!!! 🤦‍♂️
    dah tahu setup tak ada tapi nak jugak ENTRY.. dah tu wujudkan pulak setup yang tak ada tu… ohhh ni japg dia jadi setup gini2.. haa aku p.o sini lah.. 😂

adoiiii lingkup..

saya percaya setiap bisnes pasti ada flow process tersendiri…baru la berkualit dan tahan lama bisnes..

sayangi bisnes anda..buatlah dengan gembira.. 😄

Jom trade di JUSTFOREX ECN,spread sehalus kulit bawang ! Urusan depo & wd juga mudah ….

>>TRUSTED LOCAL DEPO JUSTFOREX MALAYSIA & BRUNEI<<

========================================================================

NajmuldinExchanger ; Trusted Local Exchanger, pelbagai broker forex Malaysia & Brunei.

Kami menjalankan urusan Jual Beli Neteller, Fasapay dan pelbagai local depo broker dengan mudah pantas dan cekap.

Sila lihat senarai perkhidmatan yang kami tawarkan di sini.

#analisa #tips #panduan #fx #Neteller #Fasapay #LDFBS #LDINSTAFOREX #LDJUSTFOREX #LDFXTM #LDFULLERTON #LDFOG #LDBCR

Anda boleh hubungi ADMIN saya melalui salah satu dari saluran berikut:

          

Credit : Safwan Omar

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.